London z avtobusom

 

PRVI DAN: SLOVENIJA - NEMČIJA - FRANCIJA nočna vožnja

Odhod v dopoldanskih urah. Avtobusna vožnja skozi Avstrijo in Nemčijo proti Francoski obali. Nočna vožnja.

DRUGI DAN: LONDON nočitev

V zgodnjih jutranjih urah prihod v Calais, kjer se boste vkrcali na trajekt za Dover in se prepeljali čez Rokavski preliv. Vožnja skozi tipično angleško pokrajino, mimo prostranih polj in tipičnih angleških hiš v London. Deponiranje prtljage v hotelu in ogled londona peš in z metrojem. Trg Trafalgar, St. James park in palača, Clarence House, Buckinghamska palača, White Hall, Downing Street 10 - domovanje angleškega predsednika in Covent Garden so znamenitosti na "londonski peš poti". Povratek v hotel, namestitev in prosto.


TRETJI DAN: LONDON zajtrk, nočitev

Po zajtrku avtobusni panoramski ogled in spoznavanje najpomembnejših mestnih znamenitosti: katedrala, sv. Pavla, City, Tower,Hyde Park ... Nekaj časa bo na voljo tudi za nakupe na znameniti Oxford Street. V popoldanskem času ob doplačilu izlet v Windsor, sedanjo rezidenco kraljeve družine. Lahko pa boste po svoje doživljali utrip svetovljanskega Londona. Zvečer po želji ob doplačilu večerja v pubu.

ČETRTI DAN: LONDON ALI WINDSOR zajtrk


Po zajtrku ob doplačilu predlagamo vožnjo z ladjo po Temzi do Greenwicha in po želji obisk observatorija z označeno časovno ločnico. Po želji ob doplačilu obisk muzeja voščenih lutk Madame Tussaud, kjer se boste lahko slikali z znanimi iz sveta glasbe, politike, filma in športa. V popoldanskih urah odhod proti pristanišču Dover. Vkrcanje na trajekt in prečkanje Rokavskega preliva.

PETI DAN: FRANCIJA - SLOVENIJA nočna vožnja


Vožnja skozi Francijo in Nemčijo prihod v Slovenijo.

CENA:
279€ min. 45 potnikov
309€ min. 35 potnikov

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestne in ostale pristojbine, vožnjo s trajektom čez Rokavski preliv, zunanje oglede po programu, dve nočitvi z zajtrkom v hotelu 2/3*, stroške spremstva in organizacije potovanja.

ODHODI: 19.9., 10.10., 31.10.2012


DOPLAČILA PO ŽELJI, ob prijavi:
enoposteljna soba75€
doplačilo za angleški zajtrk 6GBP/dan

DOPLAČILA PO ŽELJI, na poti:

poldnevni izlet v Windsor vožnja 38GBP
z ladjo po Temzi 16GBP
večerja v pubu 16GBP
muzej voščenih lutk Madame Tussaud's 28.8GBP

 

 


Ugodna ponudba potovanj po Evropi:

 


London z avtobusom

Deli to vsebino še z ostalimi: