Nizozemska z avtobusom

PRVI DAN: SLOVENIJA - NIZOZEMSKA nočna vožnja
odhod iz Slovenije v poznih popoldanskih urah in vožnja proti Nizozemski.

DRUGI DAN: ROTTERDAM - DELFT - DEN HAAG - SCHEVENINGEN nočitev
Dopoldanski prihod na Nizozemsko. Najprej ogled Rotterdama, največjega pristaniškega mesta. Vožnja skozi novozgrajeno mestno središče in skozi del največjega svetovnega pristanišča. Sledi ogled Delfta, svetovno znanega po delftski keramiki, saj je prav preko delftskega pristanišča v preteklosti prihajal porcelan iz daljnega Vzhoda v Evropo. Nadaljevanje vožnje do upravnega središča Južne Holandije, Den Haaga, glavnega mesta južne Holandije, ki velja za enega najbolj imenitnih in negovanih evropskih mest. Tu je prebivališče kraljeve družine in sedež nizozemske vlade. Popoldan prevoz do hotela in nastanitev v okolici amsterdama.

TRETJI DAN: CVETJE - MLINI NA VETER - SIRARNA - COKLARNA zajtrk, nočitev
Dopoldan vožnja do aalsmerja ali keukenhofa*. Predlagamo, da si ob doplačilu ogledate park keukenhof, kjer je ena najlepših cvetličnih razstav na svetu. Sprehodili se boste med številnimi cvetličnimi nasadi, gredicami in vrtovi. ko ni več razstave pa se boste pripeljali v kraj aalsmer, kjer je slovita borza cvetja. ob doplačilu možen ogled borze, kjer boste lahko opazovali kako poteka dražba cvetja, ki ga vozijo kar na majhnih vagonih. Popoldan se boste odpeljali še na ogled znamenitosti in tradicionalne holandske obrti: mlini na veter, ribiške vasice, sirarne in coklarne. Imeli boste občutek, da se je ustavil čas! V povratku še krajši večerni ogled amsterdama. Vrnitev v hotel.

ČETRTI DAN: AMSTERDAM zajtrk, nočna vožnja
Dopoldanski odhod z lokalnim prevozom (doplačilo) v amsterdam s spremstvom vodnika. ogled znamenitosti amsterdama: trg Dam, Židovska četrt, kraljeva palača, Nova cerkev, hiša ane frank, Rembrandtova hiša . . . obisk brusilnice diamantov, sprehod skozi njihove razstavne prostore in ogled demonstracije obdelave. Po ogledu ob doplačilu možnost vožnje z ladijco po kanalih in nato nekaj prostega časa. Predlagamo obisk katerega od muzejev (Van Gogh, Rijksmuseum, muzej voščenih lutk . . . ). Popoldan odhod iz Amsterdama in nočna vožnja proti Sloveniji. Prihod v Slovenijo petega dne v dopoldanskih urah.

CENA:

245 € min. 45 potnikov

275 € min. 35 potnikov


CENA VKLJUČUJE:
avtobusni prevoz, cestne in ostale pristojbine, dve nočitvi z zajtrkom v hotelu 3* v okolici amsterdama, zunanje oglede, spremstvo in organizacijo potovanja.

ODHODI:14.8., 28.8., 19.9., 27.10., 1.11.2012

DOPLAČILA PO ŽELJI, ob prijavi: enoposteljna soba 39 €/ noč.
DOPLAČILA PO ŽELJI, na poti: lokalni prevoz 4 - 16 €, vožnja z ladijco po kanalih Amsterdama 11 €, vstopnine: Delftska keramika 16 €, Rijks muzej 12,50 €, Madame Tussauds muzej 19,50 €, keukenhof-razstava cvetja 14,50 €, aalsmer-borza cvetja 6 €, ostale vstopnine, ki niso vključene v osnovni program, znašajo v povprečju od 5-17 € po muzeju oziroma ogledu, 15 €/os. popldanski odhod v Amsterdam z lokalnim prevozom

 


Ugodna ponudba potovanj po Evropi:

 


Nizozemska z avtobusom

Deli to vsebino še z ostalimi: