Sarajevo vikend v mestu

PRVI DAN: SLOVENIJA - SARAJEVO nočitev
Zelo zgoden jutranji odhod in vožnja do Sarajeva. Po prihodu ogled mesta: Baščaršija, Begova džamija - najznačilnejši sakralni islamski objekt na Balkanu, mestna hiša, Principov most. Na razdalji približno 300 metrov ogled treh različnih sakralnih stavb: katoliške cerkve, sinagoge in džamije. Obisk Ilidže in nastanitev v hotelu. Nekaj prostega časa za osvežitev in počitek. Zvečer predlagamo za doplačilo večerjo. Za tiste, ki vam moči še ne bodo pošle predlagamo nadaljevanje zabave v enem od sarajevskih klubov ali diskotek.

DRUGI DAN: SARAJEVO - SLOVENIJA zajtrk
Zjutraj za doplačilo ogled podzemnega tunela upanja, ki je bil edini izhod iz obkoljenega mesta... Še zadnji utrinki Sarajeva in prosti čas za pravo bosansko kosilo (čevapčiči, pleskavica, lepinja, tufahija...). Krajši postanek še ob stadionu Koševo in nato vrnitev v Slovenijo v poznih nočnih urah.

CENA: 98 €

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestne in ostale pristojbine, eno nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v Sarajevu ali na Ilidži, zunanje oglede (vstopnine doplačilo), spremstvo in organizacijo potovanja.

ODHODI:  21.7., 11.8., 15.9., 22.9., 20.10., 27.10., 03.11.

DOPLAČILA PO ŽELJI, ob prijavi: enoposteljna soba 25 €/noč.

DOPLAČILA PO ŽELJI, na poti: večerja v lokalni restavraciji v Sarajevu pribl. 18 €, vstopnine pribl. 5 €.


Ugodna ponudba potovanj po Evropi:


Sarajevo vikend v mestu

Deli to vsebino še z ostalimi: