Zlata Praga

 

PRVI DAN: SLOVENIJA - ČEŠKY KRUMLOV - ČEŠKE BUDEJOVICE - PRAGA večerja, nočitev
Odhod iz Slovenije v zgodnjih jutranjih urah in vožnja skozi Avstrijo na Češko Po prihodu ogled zanimivega srednjeveškega mesteca Češky Krumlov, z lepo ohranjenim mestnim jedrom, gradom in cerkvami. Po ogledih nadaljevanje potovanja in krajši postanek v Čeških Budejovicah, ki se ponašajo z lepo urejenim glavnim trgom Pozno popoldne prihod v Prago in nastanitev v hotelu.

DRUGI DAN: PRAGA zajtrk, nočitev
Ogled mesta z veličastno zgodovino, bogato umetnostno in kulturno tradicijo ogled loretta in Hradčanov s čudovito stolnico Sv. Vida Na Karlovem mostu boste občudovali glasbenike, najrazličnejše trgovce, slikarje in druge umetnike. Predah ob doplačilu predlagamo, da ga izkoristite za uro križarjenje z samopostrežnim kosilom z ladjo po reki Vltavi. Na poti do Staromestenskega in glavnega Vaclavskega trga boste ob mogočni arhitekturi občudovali tudi številne trgovine. Večer boste po želji preživeli v pivnici, kjer bo tudi večerja (doplačilo).


TRETJI DAN: KUTNA HORA SLOVENIJA zajtrk
V dopoldanskih urah si boste ogledali Kutno Horo, ki je bilo nekdaj pomembno rudarsko mesto. Češke V mestu dominira veličastna poznogotska mojstrovina cerkev Sv. Barbare. Od doplačilu ogled notranjosti. Nato še ogled starega mestnega jedra z gotsko Kameno hišo. Po ogledih vožnja proti Sloveniji Prihod v nočnih urah.

CENA:
159€ min. 45 potnikov
175€ min. 35 potnikov


CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestne in ostale pristojbine, en polpenzion in ena nočitev z zajtrkom v hotelu 3 ali 4*, stroške spremstva in organizacije potovanja.


ODHODI: 10.08., 28.08., 14.09., 28.09., 19.10., 27.10.


DOPLAČILA PO ŽELJI, OB PRIJAVI: enoposteljna soba 21€/noč

DOPLAČILA PO ŽELJI, NA POTI: Večerja v pivnici (prevoz, spremstvo in kozarec piva-najmanj 20 potnikov) v Pragi pribl. 23 € rezervacija ob prijavi; mini križarjenje po Vltavi 20 € (min. 20 potnikov)vstopnine Kutna hora: 4 €

 


Ugodna ponudba potovanj po Evropi:

 


Zlata Praga

Deli to vsebino še z ostalimi: