Benetke


Odhod v zgodnjih jutranjih urah in vožnja do Fernetičev Vožnja do Punte Sabbioni pri Benetkah, kjer bo čakala ladjica, s katero se boste popeljali po beneški laguni do Murana in Burana Otok Murano slovi po izdelovanju stekla, ki ga na otoku izdelujejo že od leta Tudi čipke iz otoka Burano so znamenitost mesta Benetk, v preteklosti pa so jih domačinke izdelovale za premožne meščane Nadaljevanje vožnje do trga Sv Marka in zunanji ogled mestnih znamenitosti: Doževe palače, mostu vzdihljajev, bazilike Sv Marka, zvonika, trga Sv Marka, mostu Rialto, astrološke ure nad vhodom v trgovske ulice Prosti čas boste izkoristili za samostojno raziskovanje mesta ali okrepčilo v kateri od številnih kavarn Ob dogovorjeni uri vrnitev z ladjico do Punte Sabbioni Vožnja po isti poti z vmesnimi postanki v Slovenijo s prihodom domov v poznih večernih urah.

CENA: odhod iz Ljubljane 49 €

ODHODI: 27.4., 18.5., 25.6., 25.8., 14.9., 26.10.2013

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, cestne in ostale pristojbine, vožnjo z ladjo po laguni, zunanje oglede, stroške spremstva in organizacije potovanja.

DOPLAČILA PO ŽELJI, na poti: Doževa palača 12,50 €, urni stolp 5,00 €, bazilika Sv. Marka 2,50 €, ostali muzeji in galerije od 3 do 12 €;


Ugodna ponudba potovanj po Evropi:

 


Benetke

Deli to vsebino še z ostalimi: