Vikend v Berlinu z letalom


PRVI DAN: GRADEC - BERLIN nočitev
Zbirališče potnikov na letališču Gradec ali ob doplačilu prevoz do letališča Gradec. Polet prot Berlinu. Po pristanku prevoz v mesto in panoramski avtobusni ogled: Charlotenburg, Brandenburška vrata, Reichstag, Alexanderplatz, Mestna hiša, Potsdamerplatz, Checkpoint Charlie, Kurfuerstendam... Po končanih ogledih prevoz do hotela. Nastanitev.

DRUGI DAN: BERLIN zajtrk, nočitev
Dopoldan se boste z lokalnim prevozom (doplačilo na licu mesta) in z vodnikom popeljali proti središču mesta na podrobnejši ogled znamenitosti. Peš se boste sprehodili po Alexanderplatzu do Deutscher Doma, nato se boste odpravili do Muzejskega otoka, Chechkpoint Charlie-ja in Nikolajeve četrti. Predah za kosilo ali... V popoldanskih urah še možnost ogleda Reichstaga, Brandenburških vrat.... Nočitev.

TRETJI DAN: BERLIN - POTSDAM - GRADEC zajtrk
Del dopoldneva prosto. Nato se boste odpeljali do Potstama, kjer si boste deloma z avtobusa, deloma pa peš ogledali staro mestno jedro, kjer sta svoj pečat dala Wilhelm I. in Friderik II.: Novi trg, Mestna hiša... Ob zaključku še zunanji ogled dvorca Sannssouci in nato prevoz na letališče Berlin. Polet proti Gradcu, kjer je predviden pristanek v popoldanskih ali večernih urah.

CENA: 449€ min. 30 potnikov
479€ min. 20 potnikov

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz Gradec - Berlin-Gradec z nizkocenovnim prevoznikom, letališke in varnostne pristojbine, avtobusni prevoz s panoramskim ogledom mesta prvi dan in izlet v Potsdam tretjega dne z zaključkom na letališču Berlin, dve nočitvi z zajtrki v hotelu 3*, zunanje oglede, spremstvo in organizacijo potovanja.

ODHODI: 2 24.08., 14.09., 12.10., 26.10.

DOPLAČILA PO ŽELJI, ob prijavi: enoposteljna soba, povratni prevoz iz Ljubljane, Celja in Maribora na letašče Gradec in nazaj 50€ (najmanj 20 potnikov).

DOPLAČILA PO ŽELJI, na poti: informativne vstopnine: Checkpoint Charlie11 €, Nemški zgodovinski muzej 8 €, Pergamon muzej 12 €, Madame Tussaud 19 €,dnevna vozovnica za lokalni prevoz po Berlinu.

 


Ugodna ponudba potovanj po Evropi:

 


Vikend v Berlinu z letalom

Deli to vsebino še z ostalimi: