S katamaranom od Bratislave do Dunaja

 

OGLED DVEH PRESTOLNIC IN VOŽNJA S KATAMARANOM PO DONAVI

PRVI DAN: SLOVENIJA - BRATISLAVA večerja, nočitev
odhod avtobusa v jutranjih urah in vožnja do slovaške prestolnice. Po prihodu ogled znamenitosti mesta, ki leži v srcu Evrope. Vzpon na bratislavski grad, ogled glavnega trga s srednjeveškim obzidjem, Michalovega stolpa, stolnico sv. Martina, ki je bila pomembna za madžarske kralje, staro mestno hišo, academie Istropolitane, kjer je danes narodna univerzitetna knjižnica... Sprehodili se boste tudi do Mozartove palače, kjer je imel slavni skladatelj enega prvih koncertov. Po ogledih nekaj predaha. Nastanitev v mestu ali okolici.

DRUGI DAN: BRATISLAVA - DUNAJ - SLOVENIJA zajtrk, plovba s katamaranom
Po zajtrku se boste popeljali do luke in se vkrcali na katamaran in pluli po mogočni reki Donavi. Po približno 75 minutah vožnje se boste izkrcali v "srcu Dunaja" ob Schwedenplatzu. Nato se boste sprehodili do Židovske četrti, Plečnikove zacherlove hiše, čudovite Štefanove cerkve, po Grabnu do Hofburga ter do opere. Prosto za samostojne oglede ali ... V popoldanskem času še avtobusni ogled glavnih znamenitosti: Parlament, Mestna hiša, Urania...Na poti proti Sloveniji še vožnja do dvorca Schönbrunn. Prihod v poznih nočnih urah.

CENA: 155€ min. 45 potnikov
169€ min. 35 potnikov

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestne in ostale pristojbine, plovbo s katamaranom med Bratislavo in Dunajem**, en polpenzion v hotelu 3*, zunanje oglede po programu, spremstvo in organizacijo potovanja.

ODHODI:  31.8., 08.9., 22.9., 13.10., 27.10.

DOPLAČILA PO ŽELJI, ob prijavi: enoposteljna soba 21€.

DOPLAČILA PO ŽELJI, na poti: vstopnine: Bratislavski grad 7€, morebitne ostale vstopnine, ki niso vključene v osnovno ceno aranžmaja, od 3€-15€ za muzej, grad, galerijo ali znamenitost. Cene vstopnin so informativne.

Program je lahko glede na razpoložljive kapacitete na katamaranu izpeljan v obratnem zaporedju.

 

 

 


Ugodna ponudba potovanj po Evropi:

 


S katamaranom od Bratislave do Dunaja

Deli to vsebino še z ostalimi: