Biseri Andaluzije

 

 

 

PRVI DAN: SLOVENIJA BLIŽNJE LETALIŠČE MADRID GRANADA nočitev
Avtobusni prevoz do enega izmed bližnjih letališč. Polet v Madrid Po prihodu na letališče avtobusna vožnja preko slikovite španske pokrajine v Granado, mesto neprecenljive vrednosti in lepote. Nastanitev v hotelu.

DRUGI DAN: GRANADA GIBRALTAR (LA LINEA) zajtrk, večerja, nočitev
V jutranjih urah ogled mavrske trdnjave Alhambra in čudovitih vrtov Generalife. Po ogledih nadaljevanje potovanja do Malage in vzdolž » sončne obale « (Costa del Sol) do Gibraltarja, edine angleške kolonije v Evropi. Z mini avtobusi se boste ob doplačilu popeljali do znamenite kraške jame Sv Mihaela in do “opičje skale” Gibraltar je znan tudi kot prosto trgovinska cona. Po ogledih nastanitev v hotelu.

TRETJI DAN: LA LINEA JEREZ SEVILLA zajtrk, nočitev
Avtobusna vožnja v Jerez de la Frontiera, znanem po kleteh šerija, ki je dobilo ime prav po tem mestu. Ob doplačilu obisk ene od kleti, kjer boste spoznali posebnosti tega andaluzijskega vina in način pridelave in kjer boste sherry tudi poskusili. Po ogledu vožnja v Sevillo, glavno in najlepše andaluzijsko mesto. Panoramski avtobusni ogled mesta in nastanitev v hotelu. Popoldne sprehod po živahnih ulicah židovske četrti Barrio de Santa Cruz. Zvečer ob doplačilu predlagamo obisk lokala s programom temperamentnega andaluzijskega plesa flamenka.

ČETRTI DAN: SEVILLA CORDOBA MADRID zajtrk, nočitev
V dopoldanskih urah boste obiskali slovito stolnico, Španski trg in si ogledali mogočni Alcazar ali Casa de Pilatos. Popoldne vožnja mimo prostranih oljčnih nasadov v Cordobo. Ogled ene največjih svetovnih mošejstolnic (Mezquita) bisera arabske arhitekture iz časa kalifata. Sprehodili se boste tudi po vijugastih ulicah Barria de la Juderia, poznanih po zanimivih notranjih dvoriščih »patio«. Vožnja do Madrida. Nastanitev v hotelu.

PETI DAN: CORDOBA MADRID BLIŽNJE LETALIŠČE SLOVENIJA zajtrk
Vožnja na madridsko letališče in polet.

CENA: 879 €

ODHODI: 27.3., 28.4., 1.5., 22.5., 25.6., 18.9., 26.10.2013


CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz do bližnjega letališča v odhodu in prehodu, letalski prevoz, letališke in varnostne pristojbine, avtobusne prevoze po programu, tri nočitve z zajtrkom in en polpenzion v hotelu 3*, zunanje oglede, vstopnino v alhambro, strošek lokalnih vodnikov v Granadi, Sevilli in Cordobi, spremstvo slovenskega vodnika in organizacijo potovanja.

DOPLAČILA PO ŽELJI, ob prijavi: enoposteljna soba 125€,

DOPLAČILA PO ŽELJI, na poti: obisk kleti sherrya 9€, vstopnina v Alhambro 19€, vožnja z minibusi v Gibraltarju 32€, obisk predstave flamenka v Granadi 28€, vstopnina v stolnico v Sevilli 8€, vstopnina v mošejo v Cordobi 6€
Vstopnine so informativne narave in se lahko spremenijo.

 


Biseri Andaluzije

 


Ugodna ponudba potovanj po Evropi:

Deli to vsebino še z ostalimi: