Beograd 3 dni

PRVI DAN: SLOVENIJA - BEOGRAD nočitev
V zgodnjih jutranjih urah odhod iz Slovenije proti Beogradu, kamor boste prispeli v opoldanskih urah. Sledi nastanitev v hotelu in kratka osvežitev. Nato ogled glavnih znamenitosti. obiskali boste Hišo cvetja in Titovo grobnico (doplačilo), se zapeljali skozi najelitnejšo mestno četrt, Dedinje, mimo znamenitih stadionov JNA in Marakane, ter neobičajne zgradbe TV Pink in se ustavili pri največji pravoslavni cerkvi na Balkanu, cerkvi Sv. Save. Popeljali se boste še čez znane trge kot so Trg republike s parlamentom, Terazije in Slavija, in se za konec sprehodili po glavni beograjski ulici, Knez Mihajlovi, do beograjske trdnjave Kalemegdan, od koder se ponujajo čudoviti razgledi na mesto. Zvečer ob doplačilu priporočamo večerjo na Skadarliji, kjer boste ob spremljavi tipične starogradske glasbe uživali ob tipični srbski hrani.


DRUGI DAN: BEOGRAD - AVALA (IZLET Z LADJICO) zajtrk, nočitev
Dopoldne se boste odpravili na izlet na beograjsko „goro" Avalo, kjer so nedavno spet odprli znameniti Avalski stolp, s katerega se vidi daleč naokoli, tu pa stoji tudi znani spomenik Ivana Meštroviča. Popoldne povratek v Beograd in prosti čas. Ob doplačilu se boste lahko podali tudi na izlet z ladjico (pribl. 1,5 h), kjer boste mesto spoznali še z drugega vidika. Zvečer se boste ob doplačilu lahko podali na večerjo na enega izmed splavov, kjer zabava traja do jutranjih ur. Nočitev.


TRETJI DAN: BEOGRAD - SLOVENIJA zajtrk
Dopoldne predlagamo obisk zanimivega bolšjega trga oziroma buvljaka ali enega od nakupovalnih centrov kot je recimo Ušće. Sledi vožnja proti bližnjemu beograjskemu letališču, kjer se boste ob doplačilu lahko podali v zanimiv letalski muzej. Nadaljevanje vožnje proti Sloveniji, kamor boste prispeli v poznih večernih/nočnih urah.

CENA: 149 €


CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestne in ostale pristojbine, dve nočitvi z zajtrkom v hotelu 3*, ogled Beograda z lokalnim vodnikom, zunanje oglede, spremstvo in organizacijo potovanja.

ODHOD:  23.3., 13.4., 27.4., 1.5., 4.5., 1.6., 29.6., 31.8., 28.9., 26.10., 2.11., 7.12.2013

DOPLAČILA PO ŽELJI, ob prijavi: enoposteljna soba 19 €/noč, večerja v hotelu 12 €.

DOPLAČILA PO ŽELJI, na poti: večerja na Skadarliji 22€, večerja na splavu 21 €, izlet z ladjico 12 €, vstopnine: Hiša cvetja 1 €, Avalski stolp 1 €, letalski muzej, v cerkvah in samostanih prostovoljni prispevki.


Ugodna ponudba potovanj po Evropi:

 


Beograd 3 dni

Deli to vsebino še z ostalimi: