Švica express

 

 

PRVI DAN: SLOVENIJA - AVSTRIJA

nočna vožnja, nočitev Odhod v poznih nočnih urah. Vožnja proti Švici.

 

DRUGI DAN: ZÜRICH - RENSKI SLAPOVI - MAINAU zajtrk, večerja, nočitev

V jutranjem času boste prispeli v največje švicarsko mesto zürich, ki slovi po najboljši kvaliteti življenja na svetu. Sledi sprehod po mestu in ogled romanske stolnice s kipom sv. karla Velikega, mestne hiše . . . . Po ogledu vožnja do največjih in najbolj vodnatih slapov v Evropi, Renskih slapov. od blizu boste lahko občutili moč vode. Nadaljevanje vožnje mimo srednjeveškega mesteca Stein am Rhein proti Bodenskemu jezeru, ki povezuje Švico, Nemčijo, avstrijo. oglede boste zaključili na v park urejenem otočku Mainau, kjer v vseh letnih časih navdušuje botanično razkošje. Nastanitev v hotelu v okolici feldkircha.

 

TRETJI DAN: LIECHTENSTEIN - VIA MALA - ST. MORITZ - SLOVENIJA zajtrk

Kneževina Liechtenstein je edina alpska država, ki leži v celoti v alpah. ogled njenega glavnega mesta Vaduz. Po ogledu nadaljevanje vožnje v sotesko Via Mala s postankom za ogled. Potovanje preko 2284m visokega Julierpassa nas bo pripeljalo do slovitega St. Moritza, od koder se razkriva veličasten pogled na čudovito gorsko pokrajino. Mesto ima čudovito lego ob jezeru St. Moritz, zato sprehoda po mestu nikakor ne boste izpustili. Povratek proti domu mimo Merana in Bolzana ter Benetk.  

CENA:
154 € min. 45 potnikov         
169 € min. 35 potnikov

ODHODI: 3.8., 17.8., 14.9. ,28.9., 26.10., 02.11.

CENA VKLJUČUJE:
avtobusni prevoz, cestne in ostale pristojbine, en polpenzion v hotelu ali penzionu 3*, zunanje oglede, stroške spremstva in organizacije potovanja.  


DOPLAČILA PO ŽELJI, OB PRIJAVI:
enoposteljna soba 30€ / noč;


DOPLAČILA PO ŽELJI, NA POTI: vstopnine, ki niso vključene v osnovno ceno aranžmaja, znašajo od 5 - 15€ po muzeju oziroma ogledu (vstopnina za ogled Švice v malem 7€, Renski slapovi 2, 30 €, botanični park Mainau 12, 90€.) Cene vstopnin so informativne.

 

 

 

 

 


Švica express

 


Ugodna ponudba potovanj po Evropi:

Deli to vsebino še z ostalimi: